Het Paraclick team

 

Tom te Winkel Algemeen directeur Tom is het hoofd van de groep ondernemers. De vergaderingen worden door Tom geleid, en deadlines zullen door hem gesteld worden. “Een adequaat leider.”
Koen Zandbergen Inkoop en logistiek Alle inkoop en logistiek worden geregeld door Koen en Lars. Bijvoorbeeld de contacten met producenten zullen onderhouden worden door Koen en Lars. “Een duo dat contacten legt en scherp handelt.”
Lars Berkhoff Inkoop en logistiek Alle inkoop en logistiek worden geregeld door Koen en Lars. Bijvoorbeeld de contacten met producenten zullen onderhouden worden door Koen en Lars. “Een duo dat contacten legt en scherp handelt.”
Frank Schuttert Marketing en sales De marketing en sales worden door Frank en Frank gedaan. “Een ijzersterk team dat alle gaten in de markt weet te vinden.”
Frank Ebbelink Marketing en sales De marketing en sales worden door Frank en Frank gedaan. “Een ijzersterk team dat alle gaten in de markt weet te vinden.”
Leon Rouwendal Financieel directeur De financiële huishouding wordt op orde gehouden door Leon. Leon houdt een onafhankelijk oog op de cijfers maar zal altijd gaan voor een hogere winst. “Een man van cijfers, maar nog meer van succes.”